Mazda Julien is een familieverhaal!

In de regio van groot Gent wordt de naam Mazda in één adem uitgesproken met die van Julien. Hij was het die heel wat jaren geleden samen met zijn kinderen Mazda begon te verdelen in het Gentse.

Vader Julien Colpaert is reeds enkele jaren geleden overleden maar de 3 kinderen en kleinzoon zetten zijn werk professioneel en met heel veel enthousiasme verder.

Rita ontfermt zich over de receptie en de administratie. Irénée doet de naverkoop, het magazijn en de afdeling carrosserie terwijl Peter samen met zijn zoon Thomas de commerciële belangen en verkoop voor hun rekening nemen.Vader Julien startte met de verkoop van Mazda in 1969, eerst in Melle daarna in Meulestede. 


In 1985 sloeg Garage Julien een bladzijde om met de verhuis van Meulestede naar de vestiging in de Koopvaardijlaan met een totale oppervlakte van ca10.000m². Sindsdien staan Irénée, Peter en Rita aan het roer van de nieuwe vestiging terwijl vader Julien nog een tiental jaartjes mee werkte.

Sindsdien werd het bedrijf stelselmatig uitgebreid, zo werden nog verbouwingen gedaan met een hypermoderne werkplaats, een 2e hands showroom en aparte afleveringsruimte als resultaat.

Bij Garage Julien kan u terecht voor aankoop, verkoop, onderhoud, herstelling en carrosserie van uw wagen!!!